• FF068 Factory bank

  FF068 Factory bank

  Op veler verzoek is onze Factory Kruk nu ook als bankje verkrijgbaar! Hij is gemaakt van arauco in de afmetingen 139,5 x 34,5 x 45 cm. Hij is compleet gemonteerd en nog beschilderbaar. Levertijd 5 werkdagen.

   130,00
 • Flip Chair

  Flip Chair

  Heel soms kom je zo’n ontwerp tegen waarvan je denkt: “Had ík het maar bedacht!”. Dit is er zo één. Een stoel die je eenvoudig omflipt van eettafelstoel naar low chair of van bureaustoel naar loungestoel.
  Ontworpen door Jair Straschnow en geproduceerd door Fiction Factory. Hij is gemaakt van berken multiplex en verkrijgbaar in 6 kleuren. Afmetingen hoog: 55 x 61 x 82 cm en laag: 66 x 61 x 60 cm.
  De Flip Chair wordt geleverd als een compact bouwpakket met een handleiding.

  € 230,- incl. BTW en excl. verzendkosten.

  Je kunt nu een pre-order plaatsen, dan word je direct geïnformeerd als ze beschikbaar zijn.

  Uitverkocht

  Pre-order

  Pre-order Flip Chair

  Plaats hier een pre-order plaatsen door je naam en email achter te laten. Je wordt direct geïnformeerd als ze beschikbaar zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  X Sluiten
 • FF016 Bureau
  FF017 Bureau

  FF017 Bureau

  Ranke open poten van donker stalen buizen en een slank houten blad, dat zijn de kenmerken van onze bureaus. De minimale bladhoogte is 75,5 cm en het werkblad is 180 x 90 cm. Hoger kan ook, dan worden de draagnokjes onder het blad langer. Het blad wordt gemaakt van eiken, bamboe of arauco (afgebeeld). De prijs is vanaf € 980 en afhankelijk van formaat en bladkeuze. Stuur een mailtje voor meer informatie en met je materiaalkeuze, dan kunnen wij de levertijd en prijs aangeven.

  Uitverkocht

  Neem contact op
  FF016 Bureau
 • FF023 Factory kruk kussentje

  FF023 Factory kruk kussentje

  Momenteel hebben we limited edition kleuren wolvilt, wees er snel bij! Hippe nudes, poederige tinten, tijdloze olijfgroen en de onderkanten zijn gemêleerd bruin. We maken ze vaak van rest vilt, dus de oplages zijn klein. De afmetingen zijn 35,5 x 35,5 x 2,5 cm. Levertijd 3-5 werkdagen.

  Wissen
 • FF029 Ronde tafel
  FF029 Ronde tafel

  FF029 Ronde tafel

  De ronde broer van onze rechthoekige tafel leent zich goed als vergadertafel en eettafel. Het frame vormt een mooi lijnenspel en draagt het blad waar nodig. De minimale hoogte is 75,5 cm en de diameter van het blad is 156 cm. Voor het blad kun je kiezen uit arauco (afgebeeld),  eiken of bamboe. Prijs is vanaf 980 euro, afhankelijk van bladkeuze en formaat.
  De levertijd gaat in overleg en is afhankelijk van de samenstelling.

  Uitverkocht

  Neem contact op
 • FF004 Low chair
  FF004 Low chair

  FF004 Low chair

  Deze low chair is geïnspireerd door de zittingen in een 2CV; datzelfde comfort en systeem zitten hierin verwerkt, versterkt door de vormgeving van het frame. De afmetingen zijn 65 x 80 x 77 cm en hij is gemaakt van donkere stalen buis met een bekleding van stierenleer. Kom gerust eens langs om erin te zitten!

  Hij kost € 1485,- en wordt handgemaakt op bestelling bij ons in de volgende kleuren:  olijfgroen (zoals hier afgebeeld), middenbruin en donkerbruin.

  Uitverkocht

  Neem contact op
  Low chair
 • FF008 Factory kruk
  FF008 Factory kruk

  FF008 Factory kruk

  Fijn krukje om erbij te hebben, doet het ook goed als bijzettafeltje. Hij is gemaakt van arauco in de afmetingen 38,5 x 34,5 x 45 cm. Zoals afgebeeld kost hij € 29, maar je kunt hem ook als eenvoudig bouwpakketje kopen voor € 21 – leuk idee voor feestjes, ook beschilderbaar. Schroeven en handleiding zitten erbij! Levertijd 3-5 werkdagen.

  Wissen
  FF008 Factory kruk