• FF042 Kleine tas

  FF042 Kleine tas

  Ideaal als alledaagse tas, werktasje of fashion-statement. Door de grote opening kun je alles goed zien en je hangt hem zo aan je fietsstuur!
  De bruine tasjes zijn stijf en blijven goed staan, de blauwe en groene zijn van een wat zachtere kwaliteit leer. Maar allemaal lekker robuust en het leer wordt nóg mooier door gebruik. De afmetingen zijn 30 x 25 x 13 cm.
  Levertijd 3-5 werkdagen.

  Wissen
 • FF022 Etui

  FF022 Etui

  Dit is de vierkante broer van onze ronde etui. Stevig leer, grote opening en er kan veel in. Hierdoor is hij perfect te gebruiken als tasje, etui of toilettas. De kleuren zijn divers en wisselen regelmatig. We maken ze ook vaak van restleer, dus het zijn vaak kleine oplages of unieke items. Afmetingen zijn 24 x 6 x 13 cm. Levertijd 3-5 werkdagen.

  Wissen
 • FF022 Etui rond

  FF022 Etui rond

  Stevig leer, grote opening en er kan veel in. Hierdoor is hij perfect te gebruiken als tasje, etui of toilettas. De kleuren zijn divers en wisselen regelmatig. Sommige kleuren zijn moeilijk te omschrijven, daarom hebben we ze genummerd. We maken ze vaak van restleer, dus het zijn kleine oplages.
  Kleuren kunnen iets afwijken van de foto. Afmetingen zijn 28 x 6 x 13 cm. Levertijd 3-5 werkdagen.

  Wissen
  FF022 Etui
 • FF048 Etui-rol

  FF048 Etui-rol

  Geliefd bij onze projectleiders, omdat deze etui orde schept in de chaos van pennen, potloden, stekkertjes, etc. En het is natuurlijk gewoon een mooi klassiek accessoire om je fijnste spulletjes in te bewaren. Het leer heeft veel karakter, dus geen enkele etui is hetzelfde. Het wordt ook alleen maar mooier door dagelijks gebruik. We maken hem van restleer, dus de oplage is beperkt. Levertijd 3-5 werkdagen.

  Wissen