Fiction Factory circulair  

 

Dit product is gemaakt door Fiction Factory in Amsterdam Noord. Bij Fiction Factory doen we ons best om duurzaam te ondernemen en we proberen al jaren om ons bedrijf zo ‘groen’ mogelijk te maken. Wij hebben als doel om een voortrekkersrol te nemen in circulair bouwen.
In de circulaire economie worden grondstoffen en materialen zo lang mogelijk hergebruikt op een zo hoog mogelijke waarde. Afval die ontstaat in onze eigen werkplaats door de producten en projecten die we bouwen proberen we te verminderen.  Omdat we vaak tijdelijke projecten bouwen, proberen we deze zo samen te stellen dat we de materialen weer terug kunnen nemen in ons productieproces. Wij ontdekken en leren hier dagelijks van en pretenderen ook niet het groenste meisje van de klas te zijn. Maar de ambitie is er. Een andere manier van denken en produceren is best ingewikkeld, maar een goed begin is veel werk!

 

 

Wil je meer weten over het product wat je nu hebt gescand, stuur dan een foto van het product en/of je vraag naar circulair@fictionfactory.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kijk hier voor nog meer duurzame producten in onze webshop.