Welkom in de wereld van Wikkelhouse!

Een vakantiehuis als geen ander, een gastenverblijf of extra kantoorruimte… Wikkelhouse is alles wat jij wil. Met z’n vriendelijke design en perfecte afwerking is -ie een supercomfortabel verblijf voor een relaxed weekend – of veel langer…

Wikkelhouse is een flexibel concept. Elk ontwerp bestaat uit segmenten van 1,2m diep die makkelijk aan elkaar bevestigd kunnen worden. We hebben alles tot in elk detail uitgedacht. Zo wordt een Wikkelhouse een licht en ruim atelier. Of een knus hutje op de hei inclusief supercompacte badkamer met alles dat je nodig hebt, én een keuken in één segment. Een slaapkamer met stapelbedden voor de kinderen of een veranda? Schakelen we er zo bij.

Een Wikkelhouse wordt gemaakt van duurzame materialen zoals hout, karton en vlas. We doen ons best onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te maken. Daarnaast zoeken we samen met leveranciers continu naar nieuwe manieren om nog duurzamer te werken, van milieuvriendelijk lak tot gerecyclede stoffen.

Je vindt Wikkelhouses in meerdere landen waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland, België. We plaatsten al Wikkelhouses in tuinen, op daken, en op het water! Op meerdere plekken in Nederland kan je een nachtje logeren in een Wikkelhouse.

Bekijk onze website voor meer informatie en contactgegevens!

Fotografie: Yvonne WitteBewaren

Bewaren